De Koninklijke Nederlandse Krachtsport en Fitnessbond is de expert voor fitness en krachtsporten. Met de onderstaande opleidingen ontwikkelen krachttrainers en fitnessprofessional onmisbare vaardigheden in hun dagelijks werk. De opleidingen worden verzorgd door vooraanstaande kracht- en fitnesstrainers. Een certificaat voor deze opleidingen betekend hoge kwaliteit en onderscheid de professional op de arbeidsmarkt. Voor de opleiding Krachttrainer en Powerlifting trainer werken we samen met Opleidingen2000.

Krachttrainer I

Hoofddocent Tom Bruijnen heeft al meer dan 35 jaar ervaring met krachttraining, meer dan 30 jaar ervaring als trainer en meer dan 20 jaar ervaring als docent. Hij heeft meerdere topsporters begeleid in hun loopbaan op wereldniveau in het kader van revalidatie en prestatie.

De opleidingen worden verzorgd door krachttrainers die al vele jaren zelf actief de krachtsport beoefenen en zij begeleiden zowel recreatieve sporters als het wereldkampioenschapsniveau. Deze opleidingen zijn erkend door de Koninklijke Nederlandse Krachtsport en Fitnessbond. De deelnemer ontvangt bij slagen voor het examen dan ook een KNKF erkend diploma.

Meer informatie: http://www.opleidingen2000.nl/KNKFKrachttrainer

 

 

 

 

Krachttrainer II en III

Beschik je over het diploma KNKF Krachttrainer en heb je een eerdere sportopleiding gevolgd zoals:

  • Fit!vak Fitnesstrainer-A,
  • CIOS niveau 3,
  • ROC S&B niveau 3
  • ALO

Dan kun je je verder specialiseren in krachttraining aan (gevorderde) sporters en topsporters met de opleidingen KNKF Krachttrainer niveau II en III.

Deze opleidingen zijn erkend door de Koninklijke Nederlandse Krachtsport en Fitnessbond. Ook wel KNKF en KrachtsportNL genoemd. De deelnemer ontvangt bij slagen voor het examen dan ook een KNKF erkend diploma.

Meer informatie: http://www.opleidingen2000.nl/KNKFKrachttrainerIIenIII

 

 

 

 

Powerlift trainer

Deze driedaagse opleiding is de beste aanvulling op bestaande diploma’s zoals Fitnesstrainer-A, Fitnesstrainer-B of KNKF Krachttrainer. Maar ook een geweldige scholing voor actieve Powerlifters, Crossfitters en hun trainers. In deze opleiding leer je trainingen geven die zijn gebaseerd op het verbeteren van maximale kracht op de onderdelen Squat, Bench Press en Deadlift.

  • Word gecertificeerd Powerlifting Instructeur
  • Erkend door KNKF
  • Squat, Bench Press & Deadlift
  • Techniek, houding en periodisering

Deze opleiding wordt gegeven door Topcoach Tom Bruijnen en Trainer/Atleet Jordi Snijders. Deze combinatie maakt de opleiding uniek in Nederland.

Meer informatie: http://www.opleidingen2000.nl/KNKFPowerliftingTrainer

 

 

 

Kettlebelsport trainer

Ben je geïnteresseerd hoe je tot in detail en veilig de kettlebell swing, snatch, clean, jerk en longcycle traint bij jouw atleten of sporters? Hoe alle regels, achtergronden en geheimen van de kettlebell sport wereld in elkaar steken. Of hoe je atleten kan voorbereiden op wedstrijden?

Volg dan deze 5-daagse opleiding tot Kettlebellsport Trainer! Deze is bedoeld voor trainers en atleten die zich technisch, theoretisch en praktisch willen verdiepen in kettlebell sport.

De opleiding is uitgebreid opgezet met als doel jou de benodigde theoretische kennis en best mogelijke methode aan te leren die direct resultaat oplevert; je sporters/atleten gaan beter en efficiënter bewegen, worden fitter en sterker en dit alles met veilig opgebouwde training. Ontdek hoe kettlebellsport een aanvulling kan zijn bij andere professionele sporten of trainingsmethoden, zoals bijvoorbeeld CrossFit, teamsporten, vechtsport of andere krachtsporten.

Meer informatie: http://www.kbsportbond.nl

Masterclass Calistenics (vanaf januari 2018)

De masterclass calisthenics is een intensieve interactieve cursus voor iedereen die meer inzicht geeft in calisthenics algemeen en specifiek en alle bijbehorende theorieën. Iedereen die meer kennis en ervaring willen opdoen naar de principes van calisthenics van beweging tot spier en trainingsleer kan met de masterclass zich op scholen.

Meer informatie: http://www.calisthenicsnederland.nl