Beginners wedstrijd Powerliften

juni 10, 201712:00 am
Powerliften
Over beginnerswedstrijden


Beginnerswedstrijden zijn, zoals de naam al zegt, wedstrijden gericht op beginnende powerlifters. Om hieraan mee te doen hoef je dus geen lid van de bond te zijn. De gang van zaken is hetzelfde als bij reguliere wedstrijden, m.u.v. een aantal kledingeisen en het aantal scheidsrechters:

  • Een singlet is niet verplicht.

  • Een broek/legging mag alleen de bovenbenen bedekken.

  • Geen eisen m.b.t. merken


Indien je al aan een reguliere wedstrijd mee hebt gedaan, kun je niet meer aan deze wedstrijd meedoen.More

NK Kettlebellsports

juni 18, 2017Hele dag
Kettlebell

De competitie bestaat ook in 2017 uit een A-klasse en een B-klasse. Voor de A-klasse is kwalificatie vereist, hier wordt gestreden om de titel Nederlands Kampioen. Kwalificatie gebeurt door het behalen van minimaal rank 2 (klik hier voor meer informatie).
De B-klasse is vrij toegankelijk. Zo kunnen opkomende atleten ervaring opdoen en eventueel een rank behalen!

Er kan in worden geschreven op de volgende onderdelen:
A-klasse mannen: 
Biathlon, 20kg of 24kg / LongCycle, 20kg of 24kg
A-klasse vrouwen: 
Snatch, 16kg of 20kg / LongCycle, 16kg of 20kg
B-klasse mannen: 
Biathlon, 16kg / LongCycle, 16kg
B-klasse vrouwen: 

More

NK Masters Gewichtheffen

juni 18, 201712:00 am
Gewichtheffen

 Bij Crossfit Keistad in Amersfoort. Meer informatie volgt

More
 


Bij Crossfit Keistad in Amersfoort. Meer informatie volgt

DRC CUP: Open Powerlifting Classic Cup

juni 24, 2017Hele dag
Powerliften

Traditioneel één van de grootste classic wedstrijden van het seizoen! De wedstrijd wordt gehouden in het Tilburg University Sports Center en men kan zich hier kwalificeren voor het NK Classic in december.

Dit is een open wedstrijd en alle bondsleden van iedere nationaliteit zijn welkom om mee te doen. Ook leden van bij de IPF aangesloten bonden uit het buitenland zijn welkom.

Zie https://tskvspartacus.nl/drc/ voor meer informatie en actueel nieuws.
More

Eerste Europees Pahlavani Worstelbeker in Nederland

juli 9, 2017Hele dag
Worstelen

Op zondag 9 juli organiseert KNKF Sectie Worstelen in samenwerking met KSV Marshall Baarn, met de steun van lokale sponsor Budget Bike Leiden, het eerste Europees Pahlavani Worstelbeker 2017 in Leiden. Dit groot evenement wordt gehouden onder auspiciën van de Pahlavani Wereld Worstel Federatie (PWWF).

Pahlavani is een van de vijf niet-olympische worstelstijlen (Grappling, Pankration, Riem Worstelen Alysh, Strand Worstelen) dat onder het bestuur van de UWW valt en komt oorspronkelijk uit Perzië (Iran). Deze traditionele Iraanse worstelstijl kent 6 gewichtscategorieën (-60kg, -70kg, -80kg, -90kg, -100kg, +100kg). Bij deze stijl mogen de worstelaars de meeste worsteltechnieken van het Grieks-Romeins en Vrije stijl gebruiken. Ze dragen een rode/blauw worstelpak en traditionele Pahlavani korte broek en het vastpakken van de broeken (of riem van de broek) is toegestaan om de worsteltechnieken uit te voeren. Door ...

More